Over ons

“Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit een dag te werken” is voor zowel Peter als Lydia een motto. “Na inmiddels 25 jaar in de makelaardij hebben wij nog steeds elke dag plezier met het begeleiden en adviseren bij het aankopen (of verkopen) van iemands droomhuis in Spanje”. De warme relatie tussen een Spaans- en Nederlandstalig makelaarskantoor is daarbij niet weg te denken. Deze nauwe samenwerking zorgt er namelijk voor dat je bij InSpanjewonen.nl altijd een eerlijk topadvies krijgt. MĆ©t een persoonlijk tintje in de resultaatgerichte begeleiding van Peter en Lydia in zowel Spanje als Nederland.

Een huis hopen kan iedereen. Een droomhuis vinden is echter een vak apart. Door de actieve begeleiding en het samen in kaart brengen van de wensen, speelt geld slechts een kleine rol in het proces. Met de juiste informatie is het voor het team van InSpanjewonen.nl haast onmogelijk om geen passende woning te vinden. Naast het selecteren van woningen in de catalogus, reist Peter zelf met je mee voor een bezichtiging en oriƫntatiereis. Op deze manier brengen wij rust en een eerlijk advies bij de aankoop. Wij helpen je met de juiste keuzes, tips voor de financiƫring en natuurlijk lokale wet- en regelgeving. Dat allemaal met een open en eerlijke houding. Dat is de garantie van InSpanjewonen.nl.

Voor de financiering heb je verschillende keuzes;

  1. Kies in Nederland een betrouwbare, Nederlandse adviseur
  2. Regel de financiering in Spanje
  3. Regel de financiering helemaal zelf

Voor de eerste optie hebben wij een betrouwbare samenwerkingpartner. NamelijkĀ Jasper Pieterse, onze financieel adviseur in Leiden, werkzaam bij Pieterse Financieel Advies. Hij kan voor u het gehele financiĆ«le traject verzorgen vanuit Nederland bij een Spaanse bank. Dus geen pocket woordenboeken, Google translate en onduidelijke contracten, maar een helder en eerlijk advies in het Nederlands.Ā Het kopen van een woning is een grote stap. Zeker in het buitenland. Met onze jarenlange ervaring en samenwerkende partners zorgen wij ervoor dat je probleemloos kunt kopen en genieten van het land, de cultuur en het klimaat.

Waarom InSpanjewonen.nl?

  • Betrouwbaar en onafhankelijk met integereĀ partners
  • Jarenlange ervaring
  • Kantoren in Nederland Ć©n in Spanje
  • Gratis zoeken naar je ideale Spaanse woning
  • Aanbod van meer dan 1300 woningen
  • Onze partner in Spanje is aangesloten bij AIPP en Cepi
  • Nederlandstalige begeleiding, ook in Spanje.
2542_1505_over_ons_1__600x438

Covid-19

Door de huidige situatie wat betreft covid-19 is het momenteel weer mogelijk om de oriƫntatie-trip te plannen. Ook is het mogelijk om op afspraak op het kantoor in Nederland of bij u thuis op de veilige 1,5 meter afstand het oriƫntatiegesprek te plannen. Uiteraard bespreken we tevoren duidelijk wat de mogelijkheden zijn tijdens deze trip i.v.m. de coronamaatregelen. U kunt hierover altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Cordialmente, Peter en Lydia Jagt

0

JAAR

ERVARING

0

HUIZEN

VERKOCHT

0

TEVREDEN

KOPERS

0

+ HUIZEN

IN DE VERKOOP

Waar verblijft u deze zomer

Costa Blanca

Costa Calida

Costa de Almeria

Costa del Sol

Costa de la Luz

Islas Baleares